Mobile icon
Menu

Afryka Dzika od kuchni

Afryka Dzika od kuchni

Dziś wyruszamy w niezwykłą kulinarną podróż na inny kontynent. Wraz ze starszakami upieczemy pyszne ciasto bananowe, a na obiad przygotujemy aromatyczną potrawkę ziemniaczaną z pikantnym sosem piri piri. Naszą ucztę urozmaicimy autentycznym afrykańskim fufu – czym jest? Przyjdźcie i przekonajcie się sami!

Wspólnie przygotujemy:

  • potrawkę ziemniaczaną z pikantnym sosem piri piri
  • ciasto bananowe

Już nie możemy się doczekać!

Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników. 

Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.

Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.