Bajtle robią kluski śląskie - raz jeszcze
To będzie prawdziwa uczta! Nasze bajtle będą miały okazję przygotować tradycyjne kluski śląskie. Razem z najmłodszymi przygotujemy je z pysznym sosem pieczeniowym i modrą kapustą. Na deser upieczemy aromatyczne ciasto drożdżowe.
Dzieci przygotują:
- Kluski śląskie z sosem pieczeniowym i modrą kapustą
- ciasto drożdżowe
Czekamy na Was!
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.