cesarskie zapiekanki dla młodszych
Wiecie, skąd wzięła się nazwa „kajzerka”? Pochodzi od niemieckiego słowa Keiser, czyli cesarz. Takie oto cesarskie bułeczki wystąpią u nas jako baza do przepysznych zapiekanek. A żeby było jeszcze bardziej międzynarodowo, nadamy im nieco włoski, śródziemnomorski charakter! Na deser upieczemy słodkie, drożdżowe paluchy.
Dzieci przygotują:
|
Cena za dwugodzinne warsztaty: 80zł |
W Kids’ Kitchen chcemy uczyć dzieci samodzielności. Dlatego gorąco prosimy Rodziców i Opiekunów, aby, kiedy ich milusińscy biorą udział w zajęciach, sami zorganizowali sobie czas, wybierając się na relaksujący spacer lub odwiedzając okoliczne atrakcje naszego miasta. Liczymy na zrozumienie.
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.