Jadalne kwiatki dla młodszych
Bratki, nasturcje, chabry czy fiołki to tylko niektóre z kwiatów, które są w pełni jadalne. Jak można je wykorzystać w potrawach? Zapraszamy wszystkich ciekawych i nie bojących się nowatorskich eksperymentów w kuchni.
Dzieci przygotują:
- Kolorowa tarta na słodko z jagodami
- Kwiatki na słono
Cena za dwugodzinne warsztaty: 65 zł
Wiek: 4-6 lat
Grupa do 12 osób
Nie warto czekać, zapiszcie swoją pociechę już teraz!
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.