Jak z gwiazdką Michelina
Tym razem starszaki przygotuję wykwintne, sezonowe potrawy, udając się w kulinarną podróż do sąsiadów z północy i zachodu naszego kontynentu. A na talerzu zagoszczą:
szparagi (lub fasolka szparagowa) pod samodzielnie przygotowanym sosem holenderskim i soczyste, smażone, siekane mini steki. Królewskie danie główne, to i królewski deser. Upieczemy przepyszną tartę truskawkową!
Chcecie poczuć się jak królowe i królowie? Nic prostszego. Bądźcie wtedy z nami!
W skrócie:
- przygotujemy szparagi (lub fasolkę szparagową) pod samodzielnie przygotowanym sosem holenderskim,
- usmażymy soczyste, smażone, siekane mini steki,
- upieczemy przepyszną tartę truskawkową
Czekamy na was jak zawsze niecierpliwie!
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale żeby również uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali się w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.