Mobile icon
Menu

Jak z gwiazdką Michelina

Jak z gwiazdką Michelina

Tym razem starszaki przygotuję wykwintne, sezonowe potrawy, udając się w kulinarną podróż do sąsiadów z północy i zachodu naszego kontynentu. A na talerzu zagoszczą:  

szparagi (lub fasolka szparagowa) pod samodzielnie przygotowanym sosem holenderskim i soczyste, smażone, siekane mini steki. Królewskie danie główne, to i królewski deser. Upieczemy przepyszną tartę truskawkową!

Chcecie poczuć się jak królowe i królowie? Nic prostszego. Bądźcie wtedy z nami!

W skrócie:

  • przygotujemy szparagi (lub fasolkę szparagową) pod samodzielnie przygotowanym sosem holenderskim,
  • usmażymy soczyste, smażone, siekane mini steki,
  • upieczemy przepyszną tartę truskawkową

Czekamy na was jak zawsze niecierpliwie!

Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale żeby również uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali się w grupie rówieśników. 
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.

Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.