Mobile icon
Menu

Jak z gwiazdką Michelina

Jak z gwiazdką Michelina

Tym razem starszaki przygotuję wykwintne, sezonowe potrawy, udając się w kulinarną podróż do sąsiadów z północy i zachodu naszego kontynentu. A na talerzu zagoszczą:  

szparagi (lub fasolka szparagowa) pod samodzielnie przygotowanym sosem holenderskim i soczyste, smażone, siekane mini steki. Królewskie danie główne, to i królewski deser. Upieczemy przepyszną tartę truskawkową!

Chcecie poczuć się jak królowe i królowie? Nic prostszego. Bądźcie wtedy z nami!

W skrócie:

  • przygotujemy szparagi (lub fasolkę szparagową) pod samodzielnie przygotowanym sosem holenderskim,
  • usmażymy soczyste, smażone, siekane mini steki,
  • upieczemy przepyszną tartę truskawkową

Czekamy na was jak zawsze niecierpliwie!

Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale żeby również uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali się w grupie rówieśników. 
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.

Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.

Zobacz pozostałe zajęcia