Zapraszamy do nas tym razem dorosłych na dwuipółgodzinne warsztaty „Kulinarne inne spojrzenie na pachnące Boże Narodzenie”, a nasz nowy mistrz patelni da kolejny powód, by spróbować swoich sił pod jego okiem. Anonsujemy więc i zapraszamy.
Pan Paweł Kmiecik to utalentowany młody kucharz, który nabywał doświadczenia i poznawał arkana sztuki gotowania m.in. w Atelier Amaro, w kuchniach na Cyprze i w Wielkiej Brytanii, w hotelu Gołębiewski w Wiśle, a także w słynnej i popularnej restauracji Manana Bistro w Chorzowie.
Szlify zdobywał pod okiem tak doświadczonych Mistrzów jak Chef Wojciech Modest Amaro, Przemysław Błaszczyk, Robert Biernacki, czy Radek Sporysz. Ten młody pasjonat kocha gotować i uszczęśliwiać swoimi daniami konsumentów. Jest też utalentowanym fotografem jedzenia - co jest, wierzcie, naprawdę trudną sztuką.
Więc, czegóż chcieć więcej... trzeba przyjść na nasze świąteczne warsztaty i razem z nim przygotować jbożonarodzeniowe, wykwintne i nowoczesne menu:
Przystawka : Włoski chlebek foccacia z grzybami i cebulą.
Danie główne: Pieczone pierogi drożdżowe, nadziewane pastą grzybową i kozim serem, w stylu hiszpańskich empanadas, z sosem maślanym.
Deser: Krem jajeczny w włoskim stylu na białym winie i z palonym cukrem. Zabaglione z palonym cukrem i kruchymi ciasteczkami.
Cena za dwuipółgodzinne warsztaty: 120zł/os.
Ilość miejsc: 16
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.