Mobile icon
Menu

Kulinarne inne spojrzenie na pachnące Boże Narodzenie

Kulinarne inne spojrzenie na pachnące Boże Narodzenie
Zapraszamy do nas tym razem dorosłych na dwuipółgodzinne warsztaty „Kulinarne inne spojrzenie na pachnące Boże Narodzenie”,  a nasz nowy mistrz patelni da kolejny powód, by spróbować swoich sił pod jego okiem.                                       Anonsujemy więc i zapraszamy. 
Pan Paweł Kmiecik to utalentowany młody kucharz, który nabywał doświadczenia i poznawał arkana sztuki gotowania m.in. w Atelier Amaro, w kuchniach na Cyprze i w Wielkiej Brytanii, w hotelu Gołębiewski w Wiśle, a także w słynnej i popularnej restauracji Manana Bistro w Chorzowie. 
Szlify zdobywał pod okiem tak doświadczonych Mistrzów jak  Chef Wojciech Modest Amaro, Przemysław Błaszczyk, Robert Biernacki, czy Radek Sporysz. Ten młody pasjonat kocha gotować i uszczęśliwiać swoimi daniami konsumentów. Jest też utalentowanym fotografem jedzenia - co jest, wierzcie, naprawdę trudną sztuką. 
Więc, czegóż chcieć więcej... trzeba przyjść na nasze świąteczne warsztaty i razem z nim przygotować jbożonarodzeniowe, wykwintne i nowoczesne menu:
Przystawka : Włoski chlebek foccacia z grzybami i cebulą.
Danie główne: Pieczone pierogi drożdżowe, nadziewane pastą grzybową i kozim serem, w stylu hiszpańskich empanadas, z sosem maślanym.
Deser: Krem jajeczny w włoskim stylu na białym winie i z palonym cukrem. Zabaglione z palonym cukrem i kruchymi ciasteczkami.
 
Cena za dwuipółgodzinne warsztaty: 120zł/os.             
Ilość miejsc: 16