Po drugiej stronie Bałtyku
Dziś razem z najmłodszymi adeptami sztuki gotowania wylądujemy na drugim brzegu naszego morza. Ruszamy do Szwecji! W ramach podróży wraz z dziećmi przygotujemy i spałaszujemy słynne szwedzkie pulpeciki, zaś na deser zajadać się będziemy samodzielnie upieczonymi zbożowymi ciasteczkami z kawałkami słodkiej czekolady.
Z niecierpliwością czekamy na wspólną przygodę. Już dzisiaj dołączcie do nas
W skrócie:
- przygotujemy szwedzkie pulpeciki
- upieczemy zbożowe ciasteczka z kawałkami słodkiej czekolady
Czekamy na was jak zawsze niecierpliwie!
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale żeby również uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali się w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.