Mobile icon
Menu

Po drugiej stronie Bałtyku

Po drugiej stronie Bałtyku

Dziś razem z najmłodszymi adeptami sztuki gotowania wylądujemy na drugim brzegu naszego morza. Ruszamy do Szwecji! W ramach podróży wraz z dziećmi przygotujemy i spałaszujemy słynne szwedzkie pulpeciki, zaś na deser zajadać się będziemy samodzielnie upieczonymi zbożowymi ciasteczkami z kawałkami słodkiej czekolady.

Z niecierpliwością czekamy na wspólną przygodę. Już dzisiaj dołączcie do nas

W skrócie:

  • przygotujemy szwedzkie pulpeciki
  • upieczemy zbożowe ciasteczka z kawałkami słodkiej czekolady

Czekamy na was jak zawsze niecierpliwie!

Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale żeby również uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali się w grupie rówieśników. 
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.

Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.

Zobacz pozostałe zajęcia