typowy polski obiad
Tym razem naszą kulinarną podróż odbędziemy po bliskiej nam okolicy. Zaczniemy od złocistych, smakowitych, panierowanych kotletów z zimniaczkami i mizerią. A w drugiej odsłonie wystąpią pachnące i puszyste drożdżówki wypełnione pysznym, słodkim serem.
Dzieci przygotują:
- kotlet panierowany z ziemniaczkami i mizerią
- drożdżówki z serem
Wpadniecie? Obiecujemy fantastyczną zabawę pod okiem naszych doświadczonych instruktorów i w gronie rówieśników. Zapiszcie się już teraz. Liczba uczestników naszych kulinarnych przygód jest ograniczona.
Cena za dwugodzinne warsztaty: 80 zł
Wiek: 4-12 lat
Grupa do 18 osób
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.