warsztaty sushi dla kulinarnych juniorów
Tyma razem wędrujemy daleeeeeeko na wschód! Odwiedzimy Kraj Kwitnącej Wiśni! Tak, tak. Mówimy o kulinarnej wyprawie do Japonii. A jak Japonia, to i obowiązkowo sushi. Przecież kraj samurajów nieodłącznie kojarzy się nam, Europejczykom, z tym właśnie przysmakiem. Na warsztatach w naszej Akademii Gotowania poznacie sztukę przyrządzania tego specjału i pod okiem prawdziwego sushi mastera, Michała Czepy z restauracji Dobre Sushi w Gliwicach nauczycie się, jak przygotować go samodzielnie. Poznacie również tajniki posługiwania się pałeczkmi. Serdecznie zapraszamy!
Dzieci przygotują:
- hosomaki
- futomaki
- uramaki
Cena za dwugodzinne warsztaty: 210 zł
Wiek: 7-12 lat
Grupa do 16 osób
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.