Mobile icon
Menu

Zakręceni w kuchni

Zakręceni w kuchni

Dzisiaj czeka nas prawdziwa uczta! Przygotujemy soczyste roladki faszerowane aromatycznym serem i szynką, które podamy z delikatnymi, domowymi kluseczkami. Na słodki finał upieczemy pachnące cynamonki, posypane cukrem pudrem – idealne połączenie słonego i słodkiego smaku.

Wspólnie przygotujemy:

  • roladki faszerowane serem i szynką
  • cynamonki

Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników. 

Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.

Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.