Zakręceni w kuchni
Dzisiaj czeka nas prawdziwa uczta! Przygotujemy soczyste roladki faszerowane aromatycznym serem i szynką, które podamy z delikatnymi, domowymi kluseczkami. Na słodki finał upieczemy pachnące cynamonki, posypane cukrem pudrem – idealne połączenie słonego i słodkiego smaku.
Wspólnie przygotujemy:
- roladki faszerowane serem i szynką
- cynamonki
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.