zapiekane risotto palce lizać dla młodszych
Tym razem w naszej magicznej kuchni połączymy ze sobą kuchnie Francji i Italii. Bo risotto to potrawa na wskroś włoska, zaś wszelakie zapiekanki to domena kuchni francuskiej. A my przygotujemy i podamy zapiekane risotto. Sami przekonacie się, jakie będzie pyszne! A że Francji w kuchni nigdy nie za wiele, to na deser upieczemy smakowite francuskie rogaliki z marmoladą. Zakładamy fartuchy i do dzieła!
Dzieci przygotują:
- zapiekane risotto
- francuskie rogaliki
Cena za dwugodzinne warsztaty: 75 zł
Wiek: 4-6 lat
Grupa do 16 osób
Nie warto czekać, bo propozycja jest kusząca.
Drodzy Rodzice, Dzieci podczas warsztatów zostają pod opieką instruktorów. Chcemy, aby w ten sposób młodzi uczestnicy warsztatów nie tylko poznawali tajniki sztuki kulinarnej, ale również żeby uczyli się samodzielności i swobodnie integrowali w grupie rówieśników.
Zaufajcie nam i, prosimy, wykorzystajcie ten podarowany Wam czas na wiosenny relaks.
Bardzo prosimy, aby na zajęcia przybywali Państwo nie wcześniej niż 10 minut przed ich planowanym rozpoczęciem.